Aanpak

Aanpak

De aanpak van Power Meeting Makers is eenvoudig en effectief.

Wij houden van doen: beginnen, snel leren en door ontwikkelen. Geen lange analyses, geen dikke boekwerken met aanbevelingen, geen eindeloze powerpoint presentaties, maar een aanpak waar je vandaag mee aan de slag kan.

De Power Meeting Makers aanpak bestaat uit drie onderdelen:

  1. In-house Training
  2. On-the-job Coaching
  3. Power Meeting Tooling

We beginnen met onze standaard training Power Meetings. Tijdens deze training gaan we aan de slag met nut & noodzaak van de meetings, eigenaarschap en het managen van de energie en spirit tijdens meetings. De Power Meeting Tooling wordt uitgelegd en we gaan er gelijk mee oefenen. Deze training is bij u op kantoor, zodat er effectief en efficiënt gewerkt kan worden.

Na de training zullen tijdens het on-the-job coachen de deelnemers begeleid worden bij de voorbereiding, de uitvoering en de evaluatie van de meetings. Op deze manier wordt snel het gewenste resultaat behaald en ook echt eigen gemaakt.

Na enkele keren te zijn gecoacht, is het tijd voor de tweede Power Meeting training. Tijdens deze training zullen we de verdieping opzoeken. Op basis van onze observaties tijdens de on-the-job coaching zullen we samen met u de exacte inhoud van de training vaststellen.

De tweede training volgen we ook weer op met on-the-job coaching.

De Power Meeting Tooling bestaat uit enkele handige Power Meeting formats en uit praktische ondersteunende online meetinstrumenten om de voortgang en kwaliteit van zowel de structurele kant / bovenstroom als van de culturele kant / onderstroom in kaart te brengen en te monitoren. Door middel van de Power Meeting Tooling kunnen teams en leidinggevenden snel verbeteringen realiseren en vervolgens ook zelf vinger aan de pols houden en direct bijsturen waar nodig of wenselijk.

Heeft u vragen, bel ons direct op nummer 030-2271786.

Afspraak maken
shutterstock_155616770