Ons team

Team

Het team van Power Meeting Makers bestaat uit ervaren verandermanagers en organisatiedeskundigen die hun sporen ruim verdiend hebben in het vak.

Vanuit oprechte interesse voor de klant opereren onze mensen altijd met vakmatige passie en praktisch realisme om samen met onze klant tot blijvende resultaten te komen.

Wij geloven sterk in continue verbetering. Ook voor al onze mensen. Daarom investeren wij voortdurend in de ontwikkeling van onze mensen. Zowel op vakinhoudelijk als intermenselijk vlak.

Vooruit. Mensen en organisaties willen vooruit, ontwikkelen, verbeteren en groeien.

De Power Meeting Makers helpt haar klanten deze stap vooruit te maken.

Door samen met de klant en haar stakeholders (waaronder de medewerkers) vanuit de dagelijkse praktijk het aanwezige potentieel omzetten in een tastbare verbetering.

De echte ontwikkeling voor de klant haar stakeholders wordt ten volle benut wanneer de nieuwe werkwijze in gebruik wordt genomen en intern de medewerkers en het management samen met de Power Meeting Makers de gedragsveranderingen doormaken en borgen in het nieuwe ritme waarmee ook de verbeteringen voor de externe stakeholders zichtbaar worden.

Wij ondersteunen actief bij de gedragsverandering door mee te draaien in de praktijk. Zo realiseert de Power Meeting Makers blijvend rendement voor haar klant en medewerkers zodat het verandertraject niet een korte opleving is maar een geborgde nieuwe manier van (samen)werken.

Het management van Power Meeting Makers bestaat uit:

shutterstock_271063640
Mike

Mike Heijstee

In beweging zijn is het mooiste wat er is. Op reis zijn en genieten van het uitzicht en de ervaringen. Aankomen en genieten van de prestaties doe ik ook graag.

Mijn passie is de continuïteit van bedrijven een positieve boost te geven. Daarvoor is beweging noodzakelijk.

Ervaring heb ik opgedaan in leidinggevende en eindverantwoordelijke functies. Met name binnen profit organisaties in zowel zakelijke & financiële dienstverlening als transport & logistiek.

Twitter Linkedin

Raymond Nagel

Internationaal management consultant / interim manager met een bewezen staat van dienst in agile transformaties van grote en middelgrote bedrijven in Europa.

Sterk "zakelijk gevoel" in combinatie met de mogelijkheid om nieuwe inzichten om te zetten in kant-en-klare oplossingen. Gepassioneerd en innovatief in het ontwikkelen en leveren van klantwaarde (proposities).

Vastbesloten om strategie te ontwikkelen, op elkaar af te stemmen en te implementeren. Allemaal expliciet gericht op het leveren van verbeterde bedrijfs- en klantwaarde. Dit realiseren, door het verbeteren van de klant (reis) ervaring, het verhogen van de omzet van het bedrijf, het verhogen van operationele prestaties (bijvoorbeeld productiviteit, kwaliteit, doorlooptijd en betrouwbaarheid, etc.), evenals financieel rendement.

Linkedin
Raymond
shutterstock_135859487

Wij maken graag nader kennis met u.

U kunt ons bereiken op: +31 (0)30 - 227 17 86

Of via de e-mail op: office@powermeetingmakers.com

U bent ook van harte welkom op ons clubhuis:

Europalaan 40
3526 KS Utrecht

Meer info